вівторок, 04 жовтня 2016 18:07

Українські поліцейські перемогли правоохоронців з Ізраїлю

Українські поліцейські перемогли правоохоронців з Ізраїлю
dp.vgorode.ua

Патрульні, поліцейські, рятувальники України та команда поліції країни Ізраїль провели товариський футбольний матч. Українські правоохоронці перемогли із рахунком 4:1. Гра відбулася у місті Умань Черкаської області.

"Офіцери, які вже більше тижня пильнують за дотриманням правопорядку в місті у час Рош-га-Шану, перевдягли форму поліцейського на футбольну. Цим закріплювали партнерські відносини між силовиками різних відомств. Лейтенанти, полковники, капітани, майори з різних областей сформували команди й зустрілися у поєдинку з м'ячем", - повідомили у прес-службі Патрульної поліції Черкас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молитви, алкоголь та співи − в Умані понад 30 тисяч хасидів відзначають Новий рік

Усіх учасників футбольного змагання відзначили символічними заохоченнями. Після цього правоохоронці продовжили патрулювання району паломництва.

Нагадаємо, 3-4 жовтня паломники-хасиди в Умані відзначають Новий 5 777 рік за юдейським календарем (Рош-га-Шан). Цього року приїхали близько 31 тис. гостей. Найбільше із Ізраїлю та США. Порядок в місті забезпечують 446 українських та 15 ізраїльських правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Українські поліцейські перемогли правоохоронців з Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути