понеділок, 19 вересня 2016 18:16

Паломників-хасидів охоронятимуть понад 400 поліцейських

Паломників-хасидів охоронятимуть понад 400 поліцейських
zn.ua

На святкуванні юдейського Нового року 3-4 жовтня в Умані хасидів охоронятимуть 446 працівників поліції. Цьогоріч очікують понад 30 тис паломників.

"Для забезпечення публічної безпеки і порядку дорожнього руху прибуде зведений загін правоохоронців. Складається із дільничних офіцерів поліції, співробітників кримінальної поліції, вибухотехніків та кінологів зі службовими собаками.

Чергуватимуть цілодобово у двозмінному режимі на 43 маршрутах, 7 стаціонарних постах, 7 контрольно-пропускних пунктах та 2 пунктах візової підтримки. Також у цілодобовому режимі працюватиме пересувний пункт оперативного зв'язку", - повідомили на сайті ГУ Нацполіції в Черкаській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На реконструкцію Палацу одружень витратили майже півтора мільйона гривень

На час заходів в місті буде обмежене пересування транспорту. У місцях компактного перебування паломників-хасидів рух перекриють.

Нагадаємо, минулого року святкувати Новий рік приїхали 29 тис паломників. Гуляння розпочалися 13 вересня. Хасиди святкували Новий 5776 рік за юдейським календарем. Віддавали шану духовному лідеру Рабі Нахману, який похований в Умані.

Зараз ви читаєте новину «Паломників-хасидів охоронятимуть понад 400 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі