пʼятниця, 27 листопада 2015 19:34

У Вінниці тітушки побились на сесії ради нового голови

У Вінниці тітушки побились на сесії ради нового  голови

Сьогодні на сесії обласної ради прийшло понад 50 тітушок. Усі чоловіки були вбрані в чорні штани та спортивні кофти. Їх запросили депутати обласної ради, проте прізвищ не розголошують.

"Тітушкам дали по 200 гривень. Це люди, які з'являлися під час блокади обласної ради. Всі як наподбор", - каже пані Людмила з Народної ради Вінниччини.

Серед відвідувачів говорять про те, що тітушок найняв депутат верховної ради Геннадій Ткачук. Усіх відвідувачів на сесію пропускали по документах, проте міліція молодих людей пускала без них.

Чоловіки вішають плакат "Досить популізму, виконуйте обіцянки" та "Потрошенко не хочу жити по-новому".

Під час виступу Анатолія Олійника активісти на балконах пожвавлюються. Частина починають кричати "Ганьба". Решта кричать "Ура"

"Вася, треба голосніше кричати, за що бабло отримав", - штовхає бороданя в пошарпаній куртці інший, який, ніби то є депутатом Жмеринської районної ради.

В цей момент починає свистіти у свисток активіст Тарас Бульба. На нього кидаються молоді хлопці, вибивають свисток із рук.

"Не буде та гнида керувати", - вигукує Бульба і кидається з кулаками на тітушок. Штовханина триває близько хвилини. Із залу кричать, щоб зайшла поліція. Полісмени стоять у дверях, але не заходять.

Нагадаємо, сьогодні у Вінницькій обласній раді вибирали голову. Ним став колишній губернатор Анатолій Олійник. Після виборів усі тітушки одразу розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці тітушки побились на сесії ради нового голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути