четвер, 06 жовтня 2016 12:32

У Вінниці почали цікавитись квартирами з ремонтом

У Вінниці почали цікавитись квартирами з ремонтом
domik.ua

Покупці нерухомості змінили свої смаки у виборі житла. На ринку нерухомості вони почали цікавитись квартирами з ремонтом. і автономним опаленням.

Така тенденція пояснюється бажанням майбутніх власників житла економити на вартості комунальних послуг і платити за реально спожите тепло, пише Domik.ua.

"На сьогоднішній день покупці готові заплатити за відремонтовану квартиру, ніж вкладати кошти в проведення ремонтних робіт. Так само клієнти при виборі квартир враховують співвідношення якості ремонту і ціни об'єкта. І якщо вартість завищена, то від покупки квартири відмовляються" - керівник вінницького агентства нерухомості Володимир Яцуба.

Частіше шукають квартири на Старому місті, в мікрорайоні Вишенька, яка ближче до центру, на Слов'янці, Замості. Для потенційних покупців важлива зручна інфраструктура. При цьому менше стали цікавитись житлом у престижних районах через високу вартість.

Читайте також: Будинок на острові продали за мільйон доларів

На вторинному ринку цікавляться одно- і двокімнатними квартирами економ-класу.

"Найчастіше покупці шукають житло вартістю до 35 тисяч доларів. За такою ціною пропонують бюджетні однокімнатні квартири в центрі міста. На околиці і в прицентральних районах аналогічне житло можна купити за 15-25 тисяч доларів, - каже ріелтор. - Хоча за 35 тисяч доларів можна купити і двокімнатну квартиру недалеко від центру міста або на околиці міста".

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці почали цікавитись квартирами з ремонтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути