субота, 25 січня 2014 15:24

У Полтаві мітингувальники захопили владу

У Полтаві мітингувальники захопили владу
Губернатор Олександр Удовіченко відмовився писати заяву на звільнення ФОТО: poltava.pl.ua

Сьогодні о 12 годині біля Полтавської обласної адміністрації зібралися близько двох з половиною тисяч полтавців. Напередодні активісти Майдану та народні депутати висунули вимогу губернатору регіоналу Олександру Удовіченку, щоб він написав заяву на звільнення.

Люди прийшли, щоб дізнатися його рішення. Народний депутат-свободівець Юрій Бублик, ударівці Сергій Каплін та Петро Ворона закликають людей провести мирний мітинг. Через півгодини мітингу губернатор до людей не виходить. Всі підходять до сходинок в адміністрацію.

Народні депутати вирішують зайти всередину для переговорів з Удовіченком. Люди чекали ще дві з половиною години. Після цього до присутніх вийшов Петро Ворона.

"Удовіченко не пішов на жодні поступки. Він категорично відмовився звільнитися з посади, тому прошу всіх чоловіків зібратися у стороні і через інший вхід будемо заходити в адміністрацію, щоб провести Народну Раду."

Службовий вхід в ОДА виявився зачиненим. Спочатку люди кілька хвилин стукали. Їм ніхто не відчинив. Депутати вибили скло і відкрили двері. Всі мітингувальники зайшли у зал для нарад. Зараз проходить Народна Рада, де складають подальший план дій. Удовіченко до людей досі не вийшов.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві мітингувальники захопили владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути