понеділок, 15 серпня 2016 18:17

У Моргунова назвуть нову ціну на муніципальні квартири

У Моргунова назвуть нову ціну на муніципальні квартири
vmr.gov.ua

У Вінницькій міськраді переглядають ціни на квартири за програмою "Муніципальне житло". До кінця серпня стане відомом, скільки коштуватиме квадратний метр. Про це повідомив директор департаменту економіки міської ради Віталій Погосян.

Програма "Муніципальне житло у місті Вінниця" діє з 2012 року, коли була фінансова криза. Люди могли купити якісне житло за доступними цінами, повідомляє УНН-Центр.

"Зараз у межах програми розпочали роботи на вулиці Петра Запорожця. Там є стара будівля, де не було ні води, ні нормальної каналізації. Відселимо 13 сімей, із мешканцями домовилися. Натомість їм надамо квартири під ключ, повністю облаштовані. Зараз формуємо ціни. Бо вони не переглядалися з 2014 року. Поки що невідомо, ціна зменшиться чи збільшиться. Проводимо обрахунки. Наприкінці серпня назвемо нову ціну", - розповів Віталій Погосян.

Читайте також: Заражений грибком архів евакуюють

За його словами, першими отримають квартири пільговики.

"Усі працівники бюджетної сфери й комунальних підприємств, це - молоді сім'ї та одинокі люди віком до 35 років, ветерани праці, інваліди, учасники АТО й переселенці, а також учасники АТО та їхні сім'ї, які мають першочергове право на житло, - наголосив Погосян. Звісно, попит великий, а кількість обмежена. Тому робимо відкритий конкурс, жеребкування, крутиться барабан і люди виймають квартиру, площу та етажність. Тобто всі в рівних умовах".

Від початку дії програми "Муніципального житла" у Вінниці 484 сім'ї отримали квартири.

Минулого тижня 140 сімей отримали ключі від помешкань у новобудовах на вул. Чехова. До кінця року планують здати третій будинок.

Зараз ви читаєте новину «У Моргунова назвуть нову ціну на муніципальні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути