неділя, 29 травня 2016 22:37

У Львові відбулись змагання з автоперегонів "Спринт Лев 2016"
9

Фото: Валерій Шмаков

Сьогодні, 29 травня, на території стадіону "Арена Львів" пройшли змагання з автомобільного спринту "Спринт Лев 2016". Незважаючи на спекотну погоду подивитися автоперегони прийшло чимало львів'ян.

В гонках змагалися спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України. Організаторами заходу є ГО "Автомобільний клуб "Мотор Груп" і управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

"Автомобільний спринт – це один із видовищних видів автомобільного спорту. Це ще не раллі, але уже їзда на великих швидкостях по коротких траєкторіях. Спринт дозволяє тренуватися, як професійним ралістам так і робити перші кроки молодим автоспортсменам", - каже Юрій Потюк, президент автомобільного клубу "Мотор Груп".

За його словами, змагання такого формату проходять у Львові вперше. Це одне із серії українських змагань, які згодом пройдуть в Тернополі та Хмельницьку.

"В перегонах взяли участь 32 автомобіля, які зареєструвалися у різних класах в залежності від обєму двигуна, потужності та тюнінгу. Під час заїздів, як не дивно, кращий час, показали машини не найвищого класу. Дистанцію 1,8 км вони долали за 1 хв 30 сек", - говорить Юрій Потюк.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відбулись змагання з автоперегонів "Спринт Лев 2016"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути