понеділок, 19 вересня 2016 18:10

У Львові відбудеться Big Idea Day

 

24 вересня вперше у Львові відбудеться форум інновацій Big Idea Day .
Місце проведення – виставковий та конференц-центр "Південний EXPO " за адресою м. Львів, вул. Щирецька 36.
Форум –інновацій -це платформа для обміну досвідом та інноваційними ідеями. В рамках форуму понад 10 спікерів з різних куточків України запрезентують свої проекти, винаходи та прогресивні ідеї.
На форум інновацій запрошуються не лише представники наукових кіл, а й підприємці, власники бізнесу, люди широкого загалу.
Форум інновацій Big Idea Day матиме і практичну ціль: " На сьогодні прослідковується негативна тенденція щодо впровадження інноваційних технологій. На жаль в Україні, впродовж майже 25 років не було сформовано інноваційної ідеології на рівні держави, а це, в свою чергу, призводить до недооцінки можливостей інновацій та інноваційного потенціалу нашої Батьківщини. Практика показує що щороку в Україні з ' являється величезна кількість прогресивних ідей, новітніх розробок та винаходів. Серед відомих винаходів є їстівний поліетилен Сергія Тимчука, одноколісний електровелосипед – трансформер Антона Бовдура, вікна-люмінофори Сергія Берези та багато інших. Однак значний відсоток інноваційних ідей залишаються на рівні ідей, так і не знайшовши практичного застосування ", - зазначають організатори форуму.
Метою даної події є:
- зібрати сучасні інноваційні ідеї (і продукти) на одному майданчику;
- показати можливості інновацій в Україні;
- поширити інноваційні ідеї;
- залучити широкий загал до обговорення та втілення інноваційних ідей.
"Ми хочемо привернути увагу громадськості та потенційних інвесторів до новаторських ідей наших співвітчизників, а також активізувати інноваційну діяльність, продемонструвати, що вона можлива в сучасних українських реаліях, і стимулювати розвиток країни до світового рівня ", - додають організатори.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відбудеться Big Idea Day». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути