неділя, 19 лютого 2017 12:27

У Львові продавали підручник з "хохлами"

У Львові продавали підручник з "хохлами"

"Хохлами" і "рагулями" називає українських селян авторка посібника з англійської мови.

Підручник продавався в львівській книгарні "Є", повідомляє zaxid.net.

"Гортав підручники й посібники з англійської мови - якраз дитині обирав щось для додаткового читання. І трапилась мені цікава книжечка в руки - підручник з розмовної англійської та до нього тоненький додаток - підручник англійської ненормативної лексики. Автор - така собі Світлана Варшавська, яка має у Львові власну лінгвістичну агенцію та видавництво. Книга надрукована теж у Львові - в друкарні Західно-українського консалтингового центру", - пише львів'янин Микола Сирота у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке Нанохер, Путіннах і Дочернет: словник новороса

Адміністрація магазину вилучила книжку з продажу.

"Річ у тім, що відділ постачання фізично не в змозі перечитати всі книги, які надходять до кожної книгарні (це кілька тисяч видань на один магазин). А оскільки книга з розділу "Навчальні посібники", то, здавалося б, має викликати найменше підозр на антиукраїнський характер. Принаймні така моя думка. Такі приклади трапляються надзвичайно рідко, тож цю книгу ми вилучимо з продажу, а на майбутнє будемо вдячні за ваші думки та зауваження щодо контенту видань", - каже арт-менеджер книгарні Є Галина Сафроньєва.

Організатори книжкової виставки у Мінську примусили російське видавництво прибрати книжки про Новоросію. Видавництво "Книжный мир" представило антиукраїнські книжки - "Лицарі Новоросії. Хроніки Кореспондента легендарного Мотороли" Геннадія Дубового, "Донбас: від Слов'янська до Дебальцевого" Михайла Полікарпова, "Ляльки і ляльководи. Українські катастрофи" Анатолія Несміяна.

Зараз ви читаєте новину «У Львові продавали підручник з "хохлами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути