четвер, 26 травня 2016 18:02

У Львові прикордонники показали новітню бойову техніку
11

Фото: Валерій Шмаков

Сьогодні у Львові, у переддень свого професійного свята, прикордонники Львівщини влаштували показ автомобільної техніки, озброєння та спеціальних приладів, які є в арсеналі Державної прикордонної служби.

Перед входом у міську Ратушу прикордонники продемонстрували зразки сучасної техніки: броньовані вантажівки українського виробництва КРАЗ-6322, Козак та інші легкові бойові автомобілі. Сьогодні такі автівки "зелені берети" використовують як на "мирних" ділянках кордону, так і в зоні проведення АТО.

Також прикордонники показали військове спорядження та обладнання, яке використовується для виконання бойових завдань. Тож усі охочі могли подивитися у потужний бінокль, дізнатися як працює тепловізор та приміряти кевларову каску і бронежилет.

Як зазначили прикордонники, новітню бойову техніку демонтрують львів'янам і гостям міста для того аби люди були впевнені, що державні рубежі знаходяться під надійним захистом.

Зараз ви читаєте новину «У Львові прикордонники показали новітню бойову техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути