середа, 14 січня 2015 12:01

У Львові показали "Тихе життя" художниці Анни Атоян
7

Фото: Ольга Швед

14 січня у львівській галереї "Зелена канапа" відкрили виставку львівської художниці вірменського походження Анни Атоян "Тихе життя". Що два роки мисткиня виставляє свої роботи у львівській галереї. Саме її виставкою у 2007 році і відкрили нове приміщення львівської галереї.

Анна Атоян працює в техніці гарячого батіку та живопису по шовку. Її роботи знані в Україні та за кордоном. В 2013 у художниці була персональна виставка у Музеї Сучасного мистецтва у Мінську, Білорусь. У Львові вона представила натюрморти та портрети в антуражі.

"Як і всім митцям, цього року мені було важко працювати. У країні такий складний час, багато трагічних подій, важко знайти час для натхнення і творчості. Але я змогла за кілька місяців намалювати роботи, які сьогодні презентую на виставці. Я довго виношую ідею, вона повинна трансформуватися в тему і народитися в голові, стати закінченою, лише тоді приступаю до роботи. Моя улюблена, найближча картина на цій виставці має назву "без слів". Вона мені чомусь дуже близька", - каже художниця.

Живопис у шовку Анни Атоян можна буде оглянути до 1 лютого.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові показали "Тихе життя" художниці Анни Атоян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути