понеділок, 28 липня 2014 19:21

У Горлівці бойовики хаотично стріляють з "Градів" по житлових кварталах
11

Фото: RIA Novosti/Mikhail Voskresenskiy

Терористи хаотично обстрілюють з "Градів" житлові квартали Горлівки Донецької області, видаючи це за дії української армії. Про це журналістам заявив керівник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає УНН.

Лисенко заявив, що обстріли терористи видають за дії українських військових.

"У Горлівці залишки бандформувань з установок "Град" і мінометів хаотично обстрілюють житлові квартали, в результаті чого гинуть мирні жителі", - сказав він.

27 липня стало відомо, що польовий командир бойовиків на прізвисько "Боцман" висунув ультиматум українським військовим."Якщо повториться обстріл Горлівки або буде штурм міста, бойовики підірвуть хімічні заводи і розстріляють полонених. Їм потрібна доба", - передав журналіст телеканалу "Дощ" Тимур Олевський.

Також Лисенко повідомив, що 27 липня з району населеного пункту Черніков Російської Федерації з української пропускного пункту "Должанський" з Росії випустили 250 снарядів. На супутникових знімках, які опублікував у Twitter посол США в Україні Джеффрі Пайетт, відображені удари по Україні реактивними системами залпового вогню 21, 25 і 26 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці бойовики хаотично стріляють з "Градів" по житлових кварталах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути