пʼятниця, 18 листопада 2016 17:38

ТОП-3 викликів рятувальників

Gazeta.ua попросила керівника прес-служби вінницьких рятувальників Олександра Кутового назвати 3 незвичайні виклики рятувальників у Вінниці протягом останнього місяця.

1. Чоловік надів собі на статевий орган підшипник

 

11 листопада 73-річний чоловік надів собі автомобільний підшипник на свій статевий орган. Він звернувся у швидку допомогу. Консиліум з 11 лікарів звернувся до рятувальниками. "Ми виїхали до лікарні, але своєю технікою ми не могли допомогти у такій делікатній ситуації. Тому лікарі зробили скальпелем надрізи і змастили проблемну частину тіла вазеліном. Завдяки цьому підшипник зняли", - згадує рятувальник.

2. Голова дитини застрягла у горщику

 

18 листопада на вул. Янгеля рятувальники допомогли витягнути з стільчика від горшка голову 2-річного хлопчика. "Граючись він натягнув на голову стільчик. Ні мати, ні дитина не могли самостійно зняти його. Рятувальники за допомогою пасатижів збільшили отвір в сидінні та зняли його з голови. Дитина не постраждала", - розповів Кутовий.

3. Діти зачинили матір на балконі

 

1 листопада у багатоповерхівці на вул. Дмитра Майбороди малолітні діти зачинили на балконі матір. Рятувальники за допомогою драбини потрапили до балкону на другому поверсі та відчинили двері до квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ найгучніших викрадень людей тижня

Зараз ви читаєте новину «ТОП-3 викликів рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути