четвер, 10 грудня 2015 18:48

Топ 5 новорічних заробітків у Вінниці
5

Кореспондент Gazeta.ua визначив рейтинг топ 5 на чому найактивніше заробляють вінничани в передноворічний час.

1. Приватна фотосесія — до 8000 гривень

"Ідея не нова і її реалізовують багато фотографів. Але у даному випадку її "закинув" мій кум-колега Олександр Гантковський. Все інше - схема, як долучити партнерів, стиль студії, дизайн, долучення клієнтів - було вже моє. Студію оформляли "усім миром". Умова була така - той, хто нам допомагав усім замість плати за реквізит ми пропонували рекламу.
Точно пам'ятаю, що на різдвяну зйомку минулого року було записано до 40 знімальних годин, це 8000 грн на двох. В середньому фотосесія коштує від 200 гривень.
Цього року теж плануємо аналогічний захід. Хочемо зробити більш тематичний вигляд приміщення й надіємося на більші заробітки", - розповідає фотограф Тарас Щерба, Бар.

 

2 . Здача квартири в оренду подобово. Заробіток до 5000 гривень

"В передноворічну ніч квартиру можна зняти від 2500 тисяч гривень. Все залежить від забаганок господарів й звісно стану та розташування квартири. Якщо гарно мебльована 2х кімнатна квартира в центрі то це коштуватиме - 3000 новорічна ніч й по тисячі за 1 та 2 січня. Можна знайти й дешевші варіанти, наприклад якщо знімаєте на 3 дні то по тисячі за кожен день. Якщо це лишень з 31 на 1 січня то дешевших варіантів ніж 2500 гривень знайти важко", - повідомляє реєлтор Світлана.
Місцеві дителі ухитряються і можуть здати на новорічні свята квартиру, яку винаймають. При цьому зустріти Новий рік у друзів чи родичів.

 


3. Продаж прикрас та дерев'яних фоторамок. Заробіток — 4200 гривень
"Займаємось аксесуарами з дерева ще з початку осені. Закупили спеціальне приладдя, трошки фантазії і робота пішла. Найчастіше замовляють фото випалене на дереві та іменні рамки для фотографій. Ціна фотографії як і рамки залежить від розміру й оздоблення. Рахуємо по 60 копійок за 1 квадратний сантиметр. Щонайдорожча А3 розміру коштувала 250 гривень. Один дідусь замовив онучі фото й відправив до Німеччини.
Перед Новим роком почали займатися виготовленням ексклюзивних іграшок. В середньому за день заробляємо 300 гривень. Наприклад собівартість ялинки обходиться в 4 гривні, а продаємо її за 7. Ще співпрацюємо з дівчиною яка оздоблює їх, то вже оздоблену продаємо за 25. Виходить, що на 1 іграшці заробляємо 10 гривень. Перед самим Новим роком роботи побільшає, бо багато є індивідуальних замовленнь", - говорить Олександр Пчелінцев , Вінниця.

 

4. Святковий макіяж. Заробіток — 2700 гривень
"Перед Новим роком навіть сама не знаю коли собі встигну щось на голові зробити. 31 грудня розписано з 8 ранку до 21 вечора. Роблю 6 дівчатам зачіску і макіяж. Чоловік питає коли до столу буду, щось готувати, а я віджартовуюсь, що маму в гості покличу, вона й приготує.
Хоча займаюсь цим менше року, проте маю постійних клієнтів. Які ще з листопада записались. Працюю вдома. Беру не дорого зачіска - 200 гривень, макіяж - 150. На 31 підняла ціну на 50 гривень. Роблю швидко, на одного клієнта витрачаю максимум 2 години. В передноворічний вечір можу обслужити 6 клієнтів", - розповідає візажист із Бару Оксана Різун.

 

5. Привітання костюмованих героїв, найчастіше Діда мороза та Снігурки

Одне привітання За 450 гривень. Зазвичай актори мають 6-7 привітань на добу.

Замовити на Новий рік Діда Мороза чи Снігоручку обійдеться від 270 гривень. Все залежить від часу замовлення та тривалості привітання. З 8 до 16 години 30 хвилина програма з конкурсами й вітанням буде коштувати 350 гривень.15 хвилинна, що є трохи компактнішою 270 гривень. Після 16 вечора ціни зростають від 400 гривень й більше. Якщо хочете, щоб вітання відбулось в підходящий для Вас час, замовляти потрібно за місяць. Дрогу оплочувати не потрібно. За день до свята транспорт безкоштовний", - каже Надія Мельничук, адміністратор дитячого центру "Кузя"

 
Зараз ви читаєте новину «Топ 5 новорічних заробітків у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути