пʼятниця, 22 квітня 2016 18:07

Таксист під дулом пістолета згвалтував пасажирку

Таксист під дулом пістолета згвалтував пасажирку
glavnoe.ua

Сьогодні вночі у Вінниці поліція затримала 35-річного таксиста, який зґвалтував 19-річну вінничанку.

"21 квітня на вулиці Салтикова-Щедріна 19-річна дівчина хотіла викликати таксі з мобільного телефону, щоб доїхати додому. Але не змогла додзвонитися у жодну з відомих їй служб. Тоді вирішила зупинити таксі, яке проїжджало повз, - розповідає Gazeta.ua прес-секретар Вінницької Патрульної поліції Тетяна Фіщук. - Чоловік довіз її за вказаною адресою. Але потім запропонував випити разом кави на автозаправці. Вона погодилась. По дорозі розповідав про сім'ю, дітей. Дав дівчині кока-коли. Вона випила і заснула. Прокинулась у його будинку".

Таксист почав погрожувати пістолетом та ножем. Під цим тиском згвалтував дівчину. Протягом усьому часу до неї намагався додзвонитися колишній хлопець.

"Гвалтівник наказав відповісти на дзвінок і сказати, що з нею все гаразд. Дівчина так і зробила. Але натяками дала зрозуміти хлопцеві, що вона в невідомому місці і потребує допомоги. Хлопець викликав поліцейських. З ними встановив, де вона знаходиться за допомогою GPS-мітки, яку дівчина змогла встановити у своєму телефоні" - додає Фіщук.

Патрульні розшукали будинок таксиста. В цей час мама гвалтівника допомогла дівчині вибратися з їхнього обійстя. Неподалік ходив сам чоловік. Дівчина вказала, що це він.

"Патрульні кинулись його наздоганяти. Він утік в свій будинок і закрився зсередини. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та ще один екіпаж підмоги. Разом оточили будинок, - говорить прес-секретар. - Заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Синявський вмовив таксиста впустити всередину поліцейських. У нього вилучили зареєстрований пістолет та інші речові докази".

Проти таксиста порушили кримінальне провадження. Його можуть засудити до 5 років тюрми. Підозрюваного арештували. Слідчі будуть просити залишити його під арештом на період розслідування.

Читайте також: У центрі Харкова на дівчину впало дерево

Нагадаємо, 20 квітня у Бердичеві, що на Житомирщині, напали на депутата міськради Володимира Левандовського. До його будинку увірвалися троє невідомих грабіжників у масках. Вони зв`язали чоловіка та його дружину. Викрали їхні гроші та коштовності. Володимира побили, після чого втекли на його особистому авто.

Зараз ви читаєте новину «Таксист під дулом пістолета згвалтував пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути