субота, 09 липня 2016 12:00

Суд виправдав перевізника тітушок

Суд виправдав директора харківського автотранспортного підприємства "Карусель" Павла Собчука, який у лютому 2014 року надав транспорт задля перевезення тітушок для розгону євромайданівців.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, відповідне рішення у п'ятницю, 8 липня, ухвалив Червонозаводський районний суд Харкова.

Собчук звинувачувався у перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів та хуліганстві, яке супроводжувалося нанесенням тілесних ушкоджень (5 ст.27, ч.1 ст.171, ч.5 ст.27, ч.4 ст.296).

Суд повністю виправдав Собчука, визнавши його невинним у пред'явлених звинуваченнях.

Оголошення вироку відбулося без присутності підозрюваного та потерпілих – журналістів телеканалу СТБ.

 

Як відомо, 19 лютого 2014 року декілька сотень харків'ян блокували ворота Академії внутрішніх військ МВС України (нині Харківська академія Національної гвардії), аби автобуси з курсантами не виїхали до Києва для розгону Євромайдану. Учасників протесту у Харкові атакували бійці спецпідрозділу "Беркут" та невідомі люди з битами, внаслідок чого постраждали декілька активістів та журналісти. Державне обвинувачення заявляло, що саме директор АТП "Карусель" Павло Собчук надав автотранспорт для підвозу тітушок до академії.

Зараз ви читаєте новину «Суд виправдав перевізника тітушок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути