четвер, 12 травня 2016 07:49

Ситуація загострилася: під Березовим розірвалися 20 мін

Ситуація загострилася: під Березовим розірвалися 20 мін
Фото: zn.ua

Ситуація у зоні проведення АТО погіршилась. Минулої доби бойовики 15 разів застосовували зброю проти українських захисників.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Учора впродовж доби бойовики застосовували зброю фактично на всіх ділянках лінії розмежування сторін.

Зафіксовано щонайменше 3 обстріли на Луганщині. Це є незвичним після оголошення режиму повної тиші. Це були обстріли зі стрілецької зброї наших позицій біля населених пунктів Новоолександрівка та Щастя. А ввечері бойовики з підствольних гранатометів обстріляли наші опорні пункти неподалік Попасної.

Складною ситуація залишається на Маріупольському напрямку та біля тимчасово окупованого Донецька. Бойовики продовжують обстрілювати наші позиції біля Авдіївки, на Горлівсько-Світлодарській дузі. Зокрема, біля Зайцевого та Луганського. На Маріупольському напрямку бойовики вчора обстрілювали Гранітне, Чермалик, Павлопіль.

Наголошую, що вчора вони вдалися до збройних провокацій із застосуванням важкого озброєння. Близько 20 мін калібру 82 мм розірвалися біля наших позицій у районі Березового. Біля Авдіївки бойовики застосували міномети 120 калібру", - розповів Миронович.

Уже після опівночі бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Новотроїцького із мінометів калібрів 82 та 120 мм, а біля Широкиного – зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна представила трирівневий план врегулювання ситуації на Донбасі

Як повідомлялося, 10 травня на Донбасі підірвалися четверо бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація загострилася: під Березовим розірвалися 20 мін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути