вівторок, 04 жовтня 2016 14:37

Садовий відрікається від сміття, яке привезли до Вінниці
5

Фото: vk.com

Мер Погребища Анатолій Білик підтвердив, що викинуте сміття біля міського полігону належить Львову.

"У путівному листі водіїв чітко прописано: "м. Львів. Призначення немає". Тільки що подзвонив в міську раду Львова і сказав, щоб забрали своє сміття, - говорить Gazeta.ua мер Погребища Анатолій Білик. - А то підняли хай серед наших людей, що вже мене винним зробили, ніби я з ними заодно. Тож Львову поставив умову: раз привезли сміття, хай його самі і забирають. Як так можна без погодження, дозволу та рішення сесії міськради таке витворяти. Куди далі повезуть це сміття, це їхні проблеми. Казали водії, що укладений договір з вінницьким полігоном".

Натомість мер Львова Андрій Садовий спростував інформацію, що сміття з міста вивозили до Вінниці.

"Сміття вивозять приватні перевізники, які самі вирішують куди його везти. У багатьох обласних центрах активісти спеціально блокують вивіз сміття і часто це роблять одні й ті ж самі люди. Блокада сміття зі Львова буде продовжуватися" - сказав Садовий з посиланням на Depo.ua.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом ввезення без дозволу на територію Погребищенського звалища близько 240 тонн сміття з Львівської області.

Зараз викинуте львівське сміття зібрали на КаМАЗи. Вантажівки припаркували біля полігону. Водії шукають плівку аби накрити непотріб і чекають вказівку, куди везти його далі.

Читайте також: Створять національну програму поводження зі сміттям

Нагадаємо, минулої ночі на сміттєвий полігон біля міста Погребище Вінницької області приїхало 12 фур зі непотребом Львова. Половину вантажівок встигли скинути сміття. Решту місцеві активісти заблокували і досі не відпускають.

Зараз ви читаєте новину «Садовий відрікається від сміття, яке привезли до Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути