неділя, 28 серпня 2016 13:28

Реєструвати шлюб почали у міськраді
7

Фото: 20 хвилин

27 серпня у "Прозорому офісі" Вінницької міської ради на вулиці Замостянській відбулася перша урочиста церемонія реєстрації шлюбу. Одружилася Сергій Бондар та Тетяна Шуляк.

"Ми ніби одружились в європейському закладі. Відчуваємо себе європейськими вінничанами. Хто хоче "совок" нехай прямує до РАГСу, а хто в Європу — сюди", - діляться враженнями молодята, повідомляє "20 хвилин".

Подружжю все сподобалося. Вони вражені приємною атмосферою. Міський голова Вінниці Сергій Моргунов привітав молодят, подарував їм букет та телевізор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ровесників незалежності зібрали у кафе

Нова послуга Центру діє з лютого 2016. Для першого розпису облаштували та оздобили елементами декору спеціальну залу. Підготували музичний супровід: дует професійних скрипалів. Під їх композиції обмінювалися обручками наречені.

Зареєструвати шлюб у "Прозорому офісі" можуть мешканці всіх куточків України, а також іноземці. Процедура звичайна: громадяни, які прийшли до Центру отримують на рецепшені талон, проходять до працівника Прозорого офісу у відділ державної реєстрації Вінницького району. Потім пара, яка хоче побратися, подає відповідні документи і вказуює обрану дату. Поки, що це місячний термін. Потім молодята з'являютсья на державну реестрацію шлюбу.

Урочистий обряд в робочі дні обійдеться у 300 гривень, у вихідні — 500. Сюди входить держреєстрація, музичний супровід. Для іноземних громадян, а також людей з особливими потребами може бути присутній безкоштовний перекладач англійської мови, німецької, мови жестів.

Нагадаємо, фестиваль-пікнік "Громадська кухня" провели 27 серпня у Музеї Михайла Коцюбинського у Вінниці. В ньому взяли участь громадські організації, спільноти та місцеве управління патрульної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Реєструвати шлюб почали у міськраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути