середа, 24 серпня 2016 15:41

Ровесників незалежності зібрали у кафе
7

Народжених 24 серпня 1991 року вінничан відзначили сьогодні на Європейській площі. У Вінницькій області в цей день народилося 38 осіб, в обласному центрі - 16. Їм подарували прапори України, конституцію та святковий обід у кафе.

"Народжених 24 серпня дуже багато, а от саме 1991 року - унікальні люди для України - справжні ровесники незалежності. В масштабах держави - невеликий вік, а для людини - чверть життя. Вони вже виросли, повивчалися і визначилися зі своїми шляхами. Нам захотілося їх всіх зібрати і з кожним познайомитися. Поцікавитися як впливали події в державі на них. Сьогодні вийшло прийти у 9 іменинників. Будемо з ними знайомитись. Іншим подарунки передали", - розповів кореспонденту Gazeta.ua заступник голови Вінницької облдержадміністрації Андрій Гижко.

Серед відсутніх Андрій Щербицький, який готується виступити на Параолімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. За нього подарунок отримала його мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 подільських килимів виставили до Дня Незалежності

"Постійно виїжджали на природу в цей день. Погода сприяла цьому. Найяскравіше запамятала відзначення 18-річчя. То було особливо відповідально. Я стала повнолітньою. Святкувала з друзями", - поділилась вінничанка Катерина Лазаренко.

У кафе присутніх пригостили шампанським та солодощами. Андрій Гижко запропонував ровесникам незалежності створити інтернет-спільноту і підтримувати через неї стосунки.

Нагадаємо, сьогодні до Дня Незалежності у Вінниці провели велопробіг у вишиванках. Разом із учасниками велопробігу у вишиванках їхали патрульні.

Зараз ви читаєте новину «Ровесників незалежності зібрали у кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути