пʼятниця, 29 травня 2015 21:33

Революція Гідності має поселитися в умах – переможниця фотоконкурсу "Моя Україна"
6

У Полтаві провели Обласний відкритий фотоконкурс "Моя Україна". Організатором виступив Центр науково-технічної творчості учнівської молоді. За умовами конкурсу участь у ньому повинні були взяти команди у складі двох фотолюбителів та керівника . Конкурс провели у 2 етапи: заочний та очний тури. В очному турі представники команд протягом кількох годин мали відзняти фотографії у 3 номінаціях: "Портрет", "Пейзаж", "Жанр". Змагалися у фотоконкурсі 21 фотолюбитель із різних куточків області.

"Я тематикою портрета займаюся більше 3 років. Своїм результатом задоволена. Хоч маю власну думку відносно конкурсу. По-перше. З районів команди мали представляти по 2 учасники. Полтава ж представила чомусь аж 7 фотографів. Зрозуміло, що у 7 осіб шансів перемогти більше, ніж у двох фотографів.

Ще от кажемо: відбулася Революція гідності. Ніби люди повинні по іншому відноситися до спирйняття дійсності. В зоні АТО, це вже лише сліпий не бачить, одні воюють, а інші заробляють на війні. Подібне враження і по обласному конкурсі фотолюбителів. В журі були ті, хзто представляв команду Полтаву. Інші керівники груп в журі не ввійшли. То ж судити про обєктивність оцінювання робіт особитсто мені складно",– розповідає перможниця обласного конкурсу в номінації "Портрет" Катерина Вороніна із Миргорода.

Говорить, чого б не зробити банально просто - конкурсні роботи поділити по жанрах. Керівники б сіли в компютерному класі, переглянули роботи та визначили б кращих в різних жанрах. Внесли б це у протокол. Там би де думки спеціалістів розійшлися- то можна б було провести додаткову дискусію. І ні в кого б ні до кого тоді не виникало запитань. То ж революція Гідності ще має бути в умах та в діях учасників навіть творчого процессу.

Переможцями обласного конкурсу стали полтавка Погрібна Євгенія в жанрі "Пейзаж", Равлик Катерина із Полтави в номінації "Жанр" та миргородка Вороніна Катерина у жанрі "Портрет".

Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями.

Зараз ви читаєте новину «Революція Гідності має поселитися в умах – переможниця фотоконкурсу "Моя Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути