середа, 28 вересня 2016 14:08

Проти підприємців провели мітинг
10

Фото: Денис Скриль

Під стінами Полтавської міської ради мешканці будинку на вулиці Соборності, 27 провели мітинг. Вимагали не будувати кіоск у міждворовому проїзді.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Ми виступили проти будівництва кіоска в арці між нашим двором і пішохідною вулицею. Cоборності - центральна вулиця міста. На ній вже і так забагато кіосків і різних закладів. Тим паче, що цей проїзд має слугувати для карет швидкої допомоги, автомобілів рятувальників й інших служб", - розповів Олександр Юдін, мешканець будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві власники кіосків організували мітинг.

Сьогодні на сесії міськради мали розглядати питання про погодження дозволу на будівництво МАФу. Міський голова Олександр Мамай пообіцяв мітингувальникам зняти це питання

За словами мешканців будинку, кіоск планує збудувати один із депутатів Полтавської облради. Раніше на цьому місці торгували пресою і прохід був вільний. За останній місяць кілька разів виникав скандал навколо нової забудови - мешканці бились із охоронцями, використовували газовий балончик, викликали поліцейських і спилювали металеву огорожу.

Нагадаємо, в столиці зносять незаконні кіоски.

Зараз ви читаєте новину «Проти підприємців провели мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути