середа, 23 липня 2014 14:08

Полтавська міська рада виділила 3 мільйони гривень бійцям АТО

Полтавська міська рада виділила 3 мільйони гривень бійцям АТО
http://www.poltava.pl.ua/

 Сьогодні, 23 липня, на продовженні вчорашньої 43-ї чергової сесії полтавська міськрада виділила з бюджету 3 мільйони 30 тисяч гривень для силовиків, які беруть участь в антитерористичній операції.

 Щоб виділити кошти, була створена спеціальна група, яка затвердили програму "Підтримка соціальних гарантій військовослужбовців та організація допомоги військовим частинам, установам Збройних Сил України на 2014-2016 роки". В групу входило кілька депутатів, спеціалісти бюджетно-фінансового та юридичного управлінь міськвиконкому, представники обласної міліції та громадськість.

 "Стояло завдання швидко скласти проект рішення, який дав би нам змогу оперативно виділити кошти і спрямувати їх саме на те, що наразі є найнеобхіднішим для тих бійців. Ми провели консультації з відповідними структурами, з міліцією, з міським та обласним військоматами, щоб зрозуміти: на що саме спрямувати кошти і яка сума потрібна, - розповіла секретар полтавської міської ради Оксана Деркач. - Розглянули і свої можливості – що ми можемо сьогодні виділити з міського бюджету. Особливу увагу приділили механізму, адже зараз є проблема з надходженням коштів з Держказначейства".

 Основна сума коштів буде спрямована на придбання якісних шоломів та бронежилетів, а також необхідних бійцям технічних засобів, - повідомили в міській раді.

Зараз ви читаєте новину «Полтавська міська рада виділила 3 мільйони гривень бійцям АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути