вівторок, 01 грудня 2015 03:24

Поклонська погрожує арештувати майно учасників енергоблокади

Поклонська погрожує арештувати майно учасників енергоблокади
Фото: Facebook

Організатори так званої энергоблокады Криму незабаром будуть покарані, написала в Facebook так звана прокурор Криму Наталія Поклонська.

Після того, як будуть зібрані докази відносно осіб, причетних до блокади і вони будуть оголошені в розшук, на все їхнє майно на території РФ буде накладено арешт, йдеться в повідомленні Поклонської. Вона нагадала, що в Криму у зв'язку з припиненням електропостачання через підриву опор в Херсонській області, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 281 КК РФ (диверсія), за яке передбачено покарання до 20 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в організації теракту в результаті якого стався підрив електроопор в Херсонській області і настав блекаут в Криму окупаційні власті звинувачують лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва. З цього питання в СКР повісткою викликали його дружину – Сафінар. Координатор блокади Криму Ленур Іслямов уточнив, що до слідчих викликають і інших родичів учасників блокади.

Зараз ви читаєте новину «Поклонська погрожує арештувати майно учасників енергоблокади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути