четвер, 07 липня 2016 14:28

Після святкування Івана Купала троє людей загинули в жахливій ДТП
4

У місці Золочів на Львівщині з-під будівлі місцевої поліклініки, що на вулиці Романа Шухевича, рятувальники розрізали легковий автомобіль. Машина врізалась в стіну медустанови. На місці загинуло двоє підлітків та водій.

"За кермом автомобіля "BYD", був мешканець Павлограда із Дніпровської області. Йому 28 років. За попередніми даними, чоловік рухався на великій швидкості, але не зумів впоратись із керуванням та влетів у будівлю поліклініки", - говорить Наталя Магулка із Національної поліції Золочева.

Трагедія трапилась близько 6 години ранку. Від удару машину сильно зім'яло. Всі троє пасажирів, а серед них двоє підлітків 16 та 17 років - загинули на місці. Щоб вивільнити тіла людей із понівеченої автівки, на місце прийшлось викликати рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів, розрізали машину по шматках.

"Юля - мешканка нашого села Золочівка, ще один хлопець із Золочева. Дуже хороша дівчинка. Школу щойно закінчила. Навіть не знаю, де там так можна було розігнатися. Біля поліклініки в райцентрі там і кільце є, і пішохідний перехід, і лежачий поліцейський. Кажуть автівка гнала на швидкості більше 100 кілометрів. Врізалась зі сторони дитячого відділення. Подейкують молодь їздила Івана святкувати, тому верталися з ночі", - розповідає мешканка Золочівки Галина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пішохода стріляли, бо він зробив зауваження водію
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, районна поліція порушила кримінальне провадження.
Зараз правоохоронці призначели ряд експертиз. З'ясовуються обставини і деталі події.

Зараз ви читаєте новину «Після святкування Івана Купала троє людей загинули в жахливій ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути