понеділок, 22 серпня 2016 17:49

Перезидент нагородив вчителя, якого обікрали рік тому

Перезидент нагородив вчителя, якого обікрали рік тому

Сьогодні на прийомі у Петра Порошенка до Дня незалежності свою державну нагороду отримав вінничанин Юрій Пасіхов, вчитель фізико-математичної гімназії №17 міста Вінниці, повідомляє прес-секретар Президента Святослав Цеголко.

"До дня незалежності Президент нагородив: вчителя Юрія Пасіхова, колишнього міністра фінансів Наталію Яресько, головного лікаря Курахівської лікарні Донеччини Ігора Корчака, актрису і громадську діячку Раїсу Недашківську, - написав у соцмережах Цеголко.

На офіційній сторінці Президента України повідомляється, що він мав приємну зустріч з кращими представниками в різних сферах та відзначити їх державними нагородами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Греко-римська боротьба, куліш та рекорд України – як минуло свято Піддубного на Черкащині

Юрій Пасіхов працює заступником директора, завідувачем лабораторії інформаційних технологій та вчителем фізики та інформатики фізико-математичної гімназії №17. Має звання заслужений учитель України та багато відзнак і нагород за свою викладацьку роботу. Рік тому його квартиру обікрали. Серед вкрадених речей були його нагорода "За заслуги перед Вінницею" та годинник подарований Президентом України.

Нагадаємо, святкування Дня Незалежності у Вінниці розпочнеться із всеукраїнської акції колективного виконання гімну України.

Зараз ви читаєте новину «Перезидент нагородив вчителя, якого обікрали рік тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути