середа, 04 травня 2016 14:13

Пенсіонерка потрапила під вантажний поїзд серед ночі

Пенсіонерка потрапила під вантажний поїзд серед ночі

Вчора о 3 годині біля залізничного переїзду "Краснівка" у Тиврівському районі на Вінниччині загинула 77-річна Віра Паридуж. Потрапила під колеса вантажного потягу. Від отриманих травм, померла на місці.

"Жила із 76-річним чоловіком у старому будинку залізничників біля переїзду за 5 кілометрів від села. Скільки пам'ятаю, то вони там. Тримали курей і свиней. Пенсії не отримували. Біля них поблизу більше нікого не було. Недалеко від того дому вона і загинула. Тільки чого там ходила в таку пору, ніхто не знає. Може погано стало, який крововилив у мозок", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua голова села Бушинка Тиврівського району Наталя Шеремета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині батько трьох дітей кинувся під поїзд

Про пригоду Тиврівське відділення поліції повідомив диспетчер Південо-Західної залізниці. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що машиніст потягу побачив жінку, яка йшла по колії. Подавав сигнал, але вона не реагувала. Не встиг загальмувати і здійснив наїзд.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту". Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, у Павлоградському районі Дніпропетровщини під час ремонту залізничних колій загинув один монтер, ще один отримав тяжку травму.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка потрапила під вантажний поїзд серед ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути