вівторок, 12 січня 2016 11:58

На Вінниччині батько трьох дітей кинувся під поїзд

На Вінниччині батько трьох дітей кинувся під поїзд

На станції Крижопіль на Вінниччині 34-річний мешканець сусіднього селища Піщанки кинувся під вантажний поїзд. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди. Про це повідомляє unn.ua.

"Попередньо відомо, що чоловік нещодавно повернувся із заробіток. Удома в нього виникла сварка із дружиною. Після цього він пішов із дому. Машиніст потяга бачив чоловіка поблизу колії, проте передбачити, що той кинеться під вагон, він не міг і не встиг загальмувати", – розповіла начальник відділу комунікацій ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник.

Що спонукало чоловіка вкоротити собі вік з'ясують працівники поліції. У покійного залишилось троє дітей.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.276 Кримінального Кодексу України (порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Нагадаємо, 6 січня в селі Парпурівці Вінницького району Вінницької області на нерегульованому залізничному переїзді потрапили під електропотяг Київ-Жмеринка 72-річний чоловік та 64-річна жінка. Він отриманих травм обоє загинули.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині батько трьох дітей кинувся під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути