неділя, 14 вересня 2014 23:44

Партія Єдина Росія набере більшість у парламенті — експерт

Партія Єдина Росія набере понад 80% голосів. Такі результати були прогнозовані ще до виборів і влада Криму зробила все, щоб підтвердити результати. Про це кореспонденту Gazeta.ua заявив політолог Сергій Костинський.

"Реально виборів в Криму не було. Явка і результати голосування намальовані. Кримською владою Аксьоновим і його прибічниками зроблено все необхідне, щоб до влади прийшли залежні, лояльні і керуємі люди. Понад 80 відсотків місць в парламенті візьме Єдина Росія. Решту поділять ЛДПР і КПРФ. В криму можуть зявитися нові обличчя. Це родичі, друзі і знайомі Аксьонова і Константинова. Друга частина нових обличч — російські чиновники і правоохоронці середньої ланки, які в Росії очолюють прокуратуру, ФСБ, бо місцевим не довіряють. На них клеймо перебіжчиків із табору в табір. Таких людей не люблять"

Рада нацбезпеки пообіцяла, що посадить за грати організаторів виборів, а Україна не визнає їх результату.

"Україна повинна якось реагувати на ситуацію в Криму. Зараз будуть заведені справи, але при спробі перетнути кордон України ці люди будуть затримані"

Після виборів у Криму погіршиться економічна ситуація.

"Якість життя кримчан буде визначатися не в Криму, а в Москві. А залежати ця ситуація буде від дотацій. Гірше точно не стане пенсіонерам, держслужбовцям, правоохоронці і військовим. Саме через велику кількість військових на півострові штучно зупинили ріст цін. Після виборів їх відпустять і все подорожчає на 20 відсотків. Економічна ситуація буде погіршуватись. Від цього постраждають дрібні підприємці і бізнесмени. Бізнесова сфера Росії налаштована на середній і великий бізнес, а сегмент дрібного бізнесу знищать", пояснив експерт.

Нагадаємо сьогодні у Криму проходили вибори до Держдуми Росії та місцевих рад. На них прийшло 45 % виборців.

 

Зараз ви читаєте новину «Партія Єдина Росія набере більшість у парламенті — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути