середа, 13 січня 2016 12:56

Найбільший район Запоріжжя другий день сидить без води
4

Фото: facebook.com

Другий день поспіль Хортицький район міста Запоріжжя та острів Хортиця – з обмеженим водопостачанням. Протягом вчорашнього дня й ночі комунальні служби ремонтували пошкоджений водопровід. Сьогодні місцева влада відзвітувала про завершення робіт.

"Зварювальні роботи по відновленню труби великого діаметра завершені сьогодні вночі, о 4.30 ранку. О 7.30 ремонтні бригади КП "Водоканал" завершили роботи по запуску відключеної ділянки труби. Його заповнення зайняло кілька годин. Зараз ведеться плавна подача води в резервуар насосної станції "Хортицька", - йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

Станом на 12:00 вода в кранах жителів Хортицього району так і не з'явилась. Місцеві жаліються на бездіяльність влади. На разі люди вистоюють довжелезні черги за технічною водою. Її підвіз забезпечили комунальники з учорашнього вечора. Питну воду містяни скуповують в магазинах, спустошуючи прилавки.

"Подача води в будинки очікується в найближчий час. Вже зараз вода надходить до споживачів приватного сектора Верхньої Хортиці. Скоро її отримають й інші жителі району", - говорить генеральний директор КП "Водоканал" Сергій Басанський.

Нагадаємо, 12 січня близько восьмої ранку сталася масштабна аварія на мережах водогону, який забезпечує водою найбільший район Запоріжжя - Хортицький. Без води залишилися понад 150 тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший район Запоріжжя другий день сидить без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути