вівторок, 10 травня 2016 15:24

Начальник Хмільницького відділу поліції поїде впізнавати дельфінів

Начальник Хмільницького відділу поліції поїде впізнавати дельфінів

Новопризначеного керівника хмільницької поліції не хотіли пускати на огляд місця злочину у дельфінарій "Поділля". Охорона зазначила, що керівництво заборонило впускати його на територію. В цей час поліцейські вільно заходили до приміщення й оглядали басейн. Про це кореспонденту повідомив начальник Хмільницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Дмитро Руденко.

"6 квітня до відділку надійшла заява від Бориса Когута про зникнення 42 тисяч доларів. Нами було відкрите кримінальне провадження. На наступний день чоловік знову прийшов до відділку й заявив, що у нього викрали дельфінів. Я особисто виїхав на виклик аби розібратися у резонансній справі. Виявилось, що дельфінів перевезли до іншого дельфінарію через ремонтні роботи", - розповідає Дмитро Руденко.

До трускавецького дельфінарію дельфінів привезли у вкрай важкому фізичному та психологічному стані.

"Аби розібратися у цій справі докладніше ми зібрали експертну комісію, з якою поїдемо на впізнавання дельфінів. Пізніше експерти проведуть ряд експертиз аби виявити, чи саме ті дельфіни знаходяться у Трускавці. Якщо власник дельфінарію та дельфінів не зуміють між собою домовитись, ця справа вирішуватиметься на рівні області, - підкреслює Руденко. - На мою думку, вся ця ситуація дуже натягнута. Є два впливових "дядька", які почали сваритись. Завдяки своїм зв'язкам та чималим статкам вони втягнули до своєї сварки поліцію та ЗМІ".

Читайте також: Віра Брежнєва відзначила 15-річчя доньки з дельфінами

Нагадаємо, 7 травня до поліції звернувся приватний підприємець. Він повідомив, що з орендованого басейну в санаторії "Поділля" зникли два дельфіни. Їх вивозили вночі, тому він не міг нічого зробити. Зазначив, що тварини - червонокнижні дельфіни-афаліни. Воникоштують більш як 200 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Начальник Хмільницького відділу поліції поїде впізнавати дельфінів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути