неділя, 02 жовтня 2016 16:23

На площі Ринок проведуть ярмарок для 8-місячного Ростислава Левицького
3

Для 8-місячного Ростислава Левицького 9 жовтня у центрі Львові організують благодійний ярмарок. Хлопчик з діагнозом гепатобластома зараз проходить курс хіміотерапії у Львові в дитячому медичному центрі на Дністерській, 27.


Дитина є первістком у молодої пари із Нового Роздолу - 26-річного Андрія та 19-річної Марії. Ростислава вже прооперували у Києві. Зараз потрібні кошти на другу операцію.


"У чотири місяці в дитини раптово піднялася температура, діагностували пухлину у печінці. Прооперували у Києві. Реабілітацію проходимо у Львові. Зараз метастази виявили у легенях. Дитина під апаратом штучного дихання", - розповіла Gazeta.ua мати Марія Левицька.


Ярмарок під девізом "Воля творити добро" організовують активісти. Щоб допомогти дитині, львів'яни можуть прийти у неділю на площу Ринок самі чи зі своїми дітьми. З 13.00 до 18.00. Для дорослих тут буде кава і галицькі пляцки від львівських господинь. Для дітей - іграшки, прикраси для волосся, солодощі. А також - майстер-клас із виготовлення вітальних листівок та безпрограшна лотерея.


Також грошову допомогу можна переказати на рахунок "Приватбанку" матері: 4149 4978 5803 3154, Левицька Марія Михайлівна.

Зараз ви читаєте новину «На площі Ринок проведуть ярмарок для 8-місячного Ростислава Левицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути