четвер, 28 квітня 2016 11:43

На Львівщині у вогні загинув батько двох дітей

На Львівщині у вогні загинув батько двох дітей

У будинку 44-річного Олександра Денисенка із села Верхня Рожанка Сколівського району на Львівщині трапилась пожежа. Чоловік вивів з дому двох дітей, сам загинув, задихнувшись димом.

"Золотий чоловік. Двоє дітей у нього було. Як три роки тому поховав дружину, сам ними опікувався. Одягав, вчив. Дуже їх любив. Хоча і не рідні йому були. Всиновили з жінкою", - розповідає секретар сільської ради Нижньої Рожанки Іван Миколайович.

Вогонь у будинку Денисенка спалахнув опівночі. Чоловік вивів дітей на вулицю. Сам кинувся рятувати майно. Дерев'яний будинок вже був сильно задимлений. Госплдар задихнувся. Коли на місце приїхали пожежні, Олександра із хати витягли вже мертвим.

Читайте також: На Львівщині через увімкнену праску вигоріло 6 квартир

"Що саме стало причиною пожежі, поки з'ясовуть рятувальники. Хата дерев'янна на півтора поверхи, може щось замкнуло, поки не відомо. Цей будинок чоловік сам будував. Він був велика трудяга, старався аби дітям дати кусок хліба. Як дружини не стало й зовсім їм і маму, і тата замінив", - додає секретар.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині у вогні загинув батько двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути