середа, 27 квітня 2016 11:09

На Львівщині через увімкнену праску вигоріло 6 квартир

На Львівщині через увімкнену праску вигоріло 6 квартир

У селищі Східниця на вулиці Золота Баня, на Львівщині виникла пожежа в дерев'яному двоповерховому будинку. Вогонь повністю знищив житлові квартири. Мешканців розселили по родичах.

"Якраз перед святами таке лихо сталося. Тепер Великдень святкуватимуть по родичах 18 людей. В тому будинку мешкало 6 сімей", - розповідає селищний голова Східниці Іван Піляк.

Пожежа виникла в одній із квартир на другому поверсі. За попередньою інформацію мешканка не вимкнула праску.
"Поки остаточної причини ще нема, але жінка пригадала, що забула виключити праску. Її квартира вигоріла найбільше. Ще у чотирьох просто завалився дах. То було серед білого дня, люди були дома. Тому пожежу помітили швидко. Але будинок старий, дерев'яний, багато часу й не треба було, щоб вогонь знищив майже все до каркасу", - додає голова.

Рятувальникам пожежу вдалось загасити менш, ніж за пів години. Але житлові приміщення вигоріли настільки, що жити у них неможливо. Людей відселили по родичах. Комісія підраховує також збитки, які завдав вогонь.

Читайте також: На Житомирщині чоловік спалив хату сусідові через образу

"Будинок комунальний з 30-року. Але останніми роками жильці приватизували собі в ньому житло. Зараз там на місці працює комісія. Запрошували ми і фахівців, аби підказали чи можна відремонтувати ще цей дім. Наче погодились, що так. Будемо допомагати чим зможемо людям", - каже Піляк.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині через увімкнену праску вигоріло 6 квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути