вівторок, 15 березня 2016 11:54

На Івано-Франківщині чоловік втопився у власному колодязі
2

Трагедія трапилась у селі Серафинці Городенківського району на Івано-Франківщині. 50-річний Мирослав Боднарук зник напередодні з дому, вже наступного дня його знайшли втопленим у криниці.

"Мирослав кілька років тому отримав групу в обласній психоневрологічній клініці. Хоча він був адекватний, спокійний, ніколи нікого не чіпав. Правда, мало говорив. Щонеділі ходив до церкви. Цієї неділі також був на службі. А потім вийшов і кудись подався. Додому так і не прийшов", - розповідає касир місцевої сільської ради Марта Іванівна.

Про зникнення сина в поліцію повідомила мати чоловіка. 80-річна жінка розповіла, що той не прийшов додому ночувати. Вже наступного дня правоохоронці розпочали пошук зниклого.

"Випадково біля криниці, що стоїть поруч з хатою, мама побачила тапочок Мирослава. Припустила, що він міг втопитися в криниці. Тоді викликали, крім поліції, ще й рятувальників. Води в криниці було дуже багато, сама студня - глибока. Надзвичайники викачували довго воду, аби дістатися дна. Зрештою Боднарука знайшли втопленим", - додає Марта.

Читайте також: На Вінниччині загинув рибалка

Зараз тіло чоловіка обстежують судмедексперти. З'ясовують - чи чоловік сам втопився, чи йому допомогли. Справу вивчає також районна поліція.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині чоловік втопився у власному колодязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути