четвер, 28 квітня 2016 15:59

Матір ходить на уроки сина заради його безпеки

Вчителька Тульчинської школи №3 подала до суду на матір учня. Вона вимагає публічних вибачень та 50 тисяч гривень за образу честі та гідності. Жінка стверджує, батьки учнів та директор школи зговорились проти неї. Матір учня написала образливу скаргу в райвідділ освіти. Там її підтримали. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила вчителька історії Галина Ковальчук.

"Я довго терпіла образи директора, який постійно був незадоволений оцінками. То я поставила не ту оцінку сину депутата, то "четвірку" липовому відміннику. В мене 45 років педагогічного стажу. За ці роки не поставила жодної не справедливої оцінки. Останньою краплею стало те, що керівник райвідділу освіти почав погрожувати мені вигнати з роботи через брехливі скарги однієї із мам" - каже Галина Ковальчук.

Педагог зауважує, не сказала жодного образливого слова в сторону учнів.

"Єльдар, через якого це все почалось навіть не ходив на уроки. Коли приходив, постійно порушував дисципліну. Тому я могла зробити йому зауваження" - додає вчителька.

Матір добилася дозволу ходити на уроки історії разом із сином.

Автор: vk.com
 

"Цей жах в нас почався 3 роки тому. Тоді Єльдар перейшов у п'ятий клас. Після уроків історії дитина приходила додому в сльозах. Казав, вчителька обзиває його"дебілом". Останній рік був найважчим. В дитини почались нервові припадки після цих уроків. Декілька раз його із школи забирала швидка. Одного дня він просто прийшов додому і сказав, що наступного разу її вдарить" - розповідає матір учня Олена Літвінова.

Минуло 4 судових засідання. На сторону матері стали батьки учнів, керівництво школи та району.

Читайте також: Інвалідам дозволили самим обирати пункти для здачі ЗНО

Нагадаємо, у Маріуполі 26-річний чоловік намагався підпалити клас в музичній школі. Злочинець розповів, на цей вчинок його підштовхнула 10-річна образа на викладача музики за незначне зауваження. Перехожі побачили, як чоловік намагався вибратися на вулицю, спускаючись з балкона третього поверху музичного училища і затримали його. Через те, що він був сильно п'яний, жителі змогли утримувати його до приїзду поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «Матір ходить на уроки сина заради його безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути