субота, 07 травня 2016 18:14

Львів'яни зізнались у коханні своєму місту
10

6 травня на Площі Ринок, у Львові до 760-річчя міста, провели флеш-моб. У небо запустили тисячу повітряних кульок та виклали надпис "Львів я люблю тебе".

"До Дня народження міста вирішили виразити почуття всіх львів'ян. Організували студентів та школярів міста. Хотіли зробити наймасштабніший флеш-моб. Тому просили приходити всіх охочих. Підготовка тривала годину часу. У руки учасникам роздали білі листи паперу. За командою, одночасно їх підняли до гори, тим самим виклали надпис "Львів я люблю тебе", - розповідає організатор Ірина Бухній.

Всього у флеш-мобі взяло участь 400 людей. Серед них студенти п'яти львівських університетів, та учні шкіл міста.

"Дійство складалося з двох частин. Крім статичного блоку де випускали кульки та викладали надпис, провели ще й динамічний блок. У ньому намагалися поєднати три епохи із життя міста: "Львів середньовічний", "Львів батярський" та "Львів сучасний". Учні Львівської державної хореографічної школи разом із студентами кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету танцями відобразили культуру тих часів. На підготовку цього дійства пішло більше двох тижнів", - додає Бухній.

Нагадаємо святкування 760-річчя Львова у місті тривають з 1 по 9 травня. Проходять під назвою "760 років унікальних історій. Розкажи свою". Однією з цікавинок свята у місті очікують джаз на балконі міського голови – 7 травня з 15.00 до 16.00. А також 3D мапінг на будівлі ресторану "Атлас".

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни зізнались у коханні своєму місту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути