вівторок, 19 квітня 2016 10:52

Львівський керівник обліку військомату попався на хабарі
4

За взяття 600 доларів хабара, у Львові затримали начальника відділу обліку солдатів і сержантів Личаківсько-Залізничного об'єднаного районного військового комісаріату. Чоловік обіцяв посприяти в ухиленні від війська львів'янину.

"Затримання військового відбулося за оперативної підтримки Нацполіції та СБУ у Львівській області. Хабар виявили під час обшуку автомобіля посадовця. Кошти вилучили, хабарника - затримали", - каже головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

600 доларів, військовий комісар взяв в місцевого чоловіка та пообіцяв посприяти в тому аби його не прикликали до армії, проте зміг він отримати військовий квиток. Отримані кошти чоловік не встиг заховати, поставив між передніми сидіннями у кошик для музичних дисків. В той час його й затримали.

Читайте також: СБУ стерло повідомлення про затримання Момота

"Сьогодні майору мають оголосити повідомлення про підозру. За 72 години від цього моменту, відбудеться суд, який і визначить міру запобіжного заходу. Візьмуть військового під варту чи ні. За скоєне чоловікові світить від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати попередні посади і конфіскація майна", - говорить Юлія Галущак із військової прокуратури Львівського гарнізону.

Зараз ви читаєте новину «Львівський керівник обліку військомату попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути