пʼятниця, 17 квітня 2015 18:23

Львівські зоозахисники принесли депутату "душі" вбитих ним тварин
20

Фото: Ярослав Тимчишин

17 квітня, громадські активісти провели акцію протесту біля маєтку народного депутата Богдана Дубневича. Поштовхом до таких дій стали фото депутата Богдана Дубневича та його сина Павла з мисливськими трофеями з різник куточків світу, нещодавно опубліковані у соцмережах.

Захисники тварин принесли із собою іграшкових звірят, що символізують "душі" убитих нардепом під час полювання звірів та плакати із закликами перестати вбивати тварин, та спокутувати свій гріх в АТО. Все це дбайливо закріпили скотчем на високих кованих воротах при в'їзді на територію резиденції Дубневичів.

Організатори акції вимагали у пана Дубневича спокутувати свої дії у два способи: профінансувати реабілітаційний центр для бурих ведмедів у заповіднику "Синевір" або відправитися у зону АТО і там проявити свої навички з влучної стрільби.

"Ми бачимо, які в нього побудовані палаци. Тут маленьке таке собі Межигір'я а маленький Янукович сидить в нього в голові. В двадцять першому столітті полювання це дикість, дикість їздити по інших країнах і ще й там вбивати тварин. Ми зараз просимо в Дубневича дати гроші на камери, що потрібні для Синевірського розплідника ведмедів, які врятовані із ресторанів де вони сиділи в клітках. Другий варіант – якщо він так вміє добре стріляти – то хай їде в АТО і там стріляє сепаратистів а не тут тварин" - заявив організатор акції, екозахисник Орест Залипський.

Під час проведення акції до активістів ніхто не виходив, охорона повідомила, що власника будинку зараз немає. В телефонному коментарі Богдан Дубневич розповів, що такі дії є провокацією тих хто не задоволений його активною парламентською позицією. Також нардеп зазначив, що полював він цілком законно, з дотримання норм чинного законодавства та на всі мисливські трофеї має відповідні документи.

Зараз ви читаєте новину «Львівські зоозахисники принесли депутату "душі" вбитих ним тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути