пʼятниця, 10 квітня 2015 13:14

Криваве хобі: нардеп Дубневич показав мисливські трофеї з усього світу
4

Фото: VK.com
Богдан Дубневич з сином

Народний депутат України Богдан Дубневич (БПП) виявився затятим мисливцем. Фото з полювання з кількох континентів у соцмережі виклав син нардепа Павло.

20-річний хлопець пише, що вперше брав участь у полюванні у 13 років.

Серед убитих народним депутатом та його сином звірів - ведмеді, лосі, гірські барани, підстрелені в Іспанії, степові рисі, антилопи, африканські кабани і бізони, вбиті під час сафарі в ПАР.

Для полювання Дубневичам не обов'язково їхати закордон. Як повідомляли раніше "Наші гроші. Львів", у сім'ї є власне мисливське угіддя під назвою "Зубр". Його дружині Тетяні і невістці Наталі, дружині рідного брата Ярослава, у Львівській області належать майже 11 тис. гектарів лісів і полів, де можна полювати на кабана.

За оцінкою журналу "Фокус" за 2012 рік, загальний статок братів Дубневичів становив $38,2 млн. Заробили вони на ремонті залізничних колій, будівництві автодоріг, елітної нерухомості, виробництві бетонних конструкцій, тепловій енергетиці. Також їм належить низка аграрних підприємств Львівщини, підприємств з виробництва борошна і макаронних виробів, ремонтних заводів та медіа-активів.

Цього року народні депутати Богдан і Ярослав Дубневичі (обидва - "Блок Петра Порошенка") вперше з 2013 року опублікували свої декларації про доходи, згідно з якими, у першого - 48 квартир та 12 будинків, у другого - дев'ять будинків і 18 квартир.

Зараз ви читаєте новину «Криваве хобі: нардеп Дубневич показав мисливські трофеї з усього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути