середа, 29 липня 2015 15:13

Лауреати "Греммі" завершили "Jazz Diлiжанс" у Черкасах
10

Фото: Оксана ПРІТЧЕНКО

Благодійний концерт дворазового лауреата премії "Греммі" Терренса Сімієна і Зайдеко Експірієнс відбувся 28 липня у сквері Б. Хмельницького в Черкасах. Його виступ був як післямова до фестивалю "Jazz Diлiжанс".

Концерт розпочався біля 19.00. Музикант був одягнутий весь концерт у сомбреро та щедро розкидав у натовп різнокольорове намисто. Подарунки діставалися тим, хто краще вітав соло від музикантів. Охочі отримати подарунок підходили ближче до сцени, кричали, плескали в долоні та підтанцьовували під енергійну музику. Концерт прийшли послухати більше 100 глядачів.

"Мені ця музика дуже подобається, дарує смак сонця на губах, щастя. Рівних в Україні немає, бо це інше: пальми, Кариби," - говорить Валерій Заїка, музикант.
Сімієн та його група приїхали з Луізіани, щоб виступити в Черкасах і Києві, 31 липня. У 2012 році вони вже відвідували Україну - були у Дніпропетровську.

"У Дніпропетровську був такий великий резонанс, що в нас виникла ідея запросити їх повернутися в Україну. Ми подумали про міста Київ і Черкаси. Мені дуже приємно бути у вас. Я відчуваю тут хорошу енергію. Вірю, що сьогодні був гарний концерт," - говорить Шарі Бистрянські, аташе з питань культури посольства США в Україні.

Сімієн – володар незліченних нагород, грантів і знаків визнання за свою діяльність і мистецький внесок як шанований Посол культури свого штату і країни. Гурт "Терренс Сімієн і Зайдеко Експірієнс" отримав свою першу нагороду "Греммі" у 2008 році, а другу – минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Лауреати "Греммі" завершили "Jazz Diлiжанс" у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути