понеділок, 25 липня 2016 18:59

Кременчуцький "Мауглі" має рідню в Миколаєві

Кременчуцький "Мауглі" має рідню в Миколаєві
youtube.com

Хлопчик-"мауглі", якого 17 липня знайшли біля центрального ринку в Кременчуці на Полтавщині, виявився Принцем Огли з Миколаєва. Його впізнала працівниця тамтешньої лікарні.

"Як побачила його по телевізору, відразу впізнала. Торік працювала в центральній районній лікарні в Миколаєві і до нас направили цього хлопчика. Такі істерики закатував! Його звати Принц Огли. По батькові здається Ігоревич. Йому 7-8 років. В цьому році мав би йти до школи, але трішки відстає. Любить малювати, добре грає в ігри на комп'ютері і смартфоні. Але тільки забереш улюблену іграшку - одразу показує непристойний жест і крутить біля виска. Тоді якраз була Пасха. Так він поз'їдав усі вершечки на куличах, які принесли батьки для свої дітей в лікарню, - розповідає Ніна Хавич. - Сім'я хлопчика багатодітна. 9 чи 10 дітей. Він ріс в школі-інтернаті для глухих. Час від часу його додому забирали рідні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько зачинив двох доньок на 20 років.

Батьків дитини розшукали правоохоронці Миколаєва. Через кілька днів планують приїхати до сина в лікарню. Соціальні служби мають вирішити долю дитини.

Нагадаємо, про хлопчика поліцейських повідомили продавці магазину "Аврора" в Кременчуці. Зайшов туди і почав просити іграшки. На відмову нервово реагував — кричав, плакав. Дитина не розмовляє, погано ходить, від нормального харчування відмовляється. Їсть кімнатні квіти. Його обстежують лікарі.
Нагадаємо, діти із затримкою мови дмухають на пір'я із висунутим язиком.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуцький "Мауглі" має рідню в Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути