вівторок, 10 травня 2016 13:40

Кордон з Словаччиною знову заблокували авто з іноземною реєстрацією

Власники автомобілів на іноземній реєстрації сьогодні вранці заблокували роботу на контрольно-пропускному пункті "Ужгород", що на кордоні України та Словаччини. Так вирішили намірені нагадати про законопроект, який був внесений до Верховної Ради про спрощення митного режиму для таких авто.

Про це повідомляє mukachevo.net.

Автор: Mukachevo.net
 

За словами одного з учасників акції Олександра Кричфалуши, зараз автомобілісти очікують на приїзд голови Закарпатської облради Михайла Рівіса, який пообіцяв допомогти у вирішенні ситуації з пересічками ( технічний виїзд авто із іноземною реєстрацією на 5-й день перебування в Україні. Такі вимоги Митного кодексу України - Gazeta.ua)

Автор: Mukachevo.net
 

"В людей увірвався терпець вичікувати рішень високопосадовців, які крім обіцянок та власного збагачення більше нічого не роблять. Тому більшістю було прийнято рішення взяти ініціативу в свої руки", - каже активіст.

Автор: Mukachevo.net
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: репортаж з міста Мукачево, жителі якого майже всі мають такі авто: "Хочеш "Мерседес"? На, бери"

Нагадаємо, 9 березня кілька десятків водіїв на автомобілях з іноземною реєстрацією заблокували пункт пропуску "Ужгород" на україно-словацькому кордоні сьогодні вранці. Протестують проти нових правил перетину кордону на таких автомобілях. Якщо раніше можна було показати довідку з СТО про поломку машини і це давало право дещо збільшити 5-денний термін потреби перетнути кордон, то тепер кожен повинен подавати письмову заяву до митниці до того, як почалась "прострочка".

Зараз ви читаєте новину «Кордон з Словаччиною знову заблокували авто з іноземною реєстрацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути