понеділок, 12 грудня 2016 10:39

Голова Запорізької ОДА намагається використовувати силовиків для блокування роботи міськради

Голова Запорізької ОДА намагається використовувати силовиків для блокування роботи міськради
Костянтин Бриль/Hromadske-zp.tv

У понеділок, 12 грудня, правоохоронні структури зроблять спробу блокування роботи виконавчих органів Запорізької міськради.

Про це повідомляє "Багнет" із посиланням на джерело в прокуратурі Запорізької області.

За словами джерела, голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль дав негласну команду силовикам області пред'явити підозру зразу кільком заступникам мера Володимира Буряка і начальникам департаментів міськради.

"Рейтинги влади в Запорізькій області нестримно падають і на тлі позитивних змін у Запоріжжі, де над покращенням життя в місті працює єдина і злагоджена команда під керівництвом Буряка, голові Запорізької ОДА не залишається нічого іншого, як блокувати роботу виконавчих органів з метою змусити міську владу підкорятися обласній вертикалі. Блокуючи роботу виконавчих органів, голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль розраховує на те, що мер Запоріжжя прийде до нього на "уклін" і виконуватиме команди президентської вертикалі. З цією метою запустили механізм тиску силових органів", - розповідає співрозмовник видання.

Цього тижня нардеп Сергій Соболєв у телеефірі звинуватив Костянтина Бриля в крадіжці 30 тис. га землі. Окрім цього, голова Запорізької ОДА - єдиний губернатор у країні, який досі не подав свою електронну декларацію в НАЗК.

Зараз ви читаєте новину «Голова Запорізької ОДА намагається використовувати силовиків для блокування роботи міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути