субота, 17 січня 2015 20:50

Ефесбешники на Полтавщині прагнуть зірвати мобілізацію - військовий комісар
2

На Полтавщині протягом останніх днів активізували роботу проросійські сили, прагнучи зірвати черговий етап мобілізації. Для цього активно використовують різні групи за інтересами у соціальних мережах.

" Інструкції з уникнення мобілізації розповсюджуються у мережі Інтернет. Фактично ведеться робота зі зриву мобілізації", – пояснює обласний військовий комісар Борис Павлов.

Про це сьогодні , зокрема¸ йшла мова на нараді у голови Полтавської облдержадміністрації під час обговорення стану початку нової хвилі мобілізації. Іноді на призовні пункти приходять третина чи чверть від тих, кому прийшли повістки на проходження медичної комісії.

"Ефесбешники, чи найняті ними тролі, почали активно вкидати в соціальні мережі інструкції, як уникнути мобілізації. Також поширюють листи нібито від імені українців, котрі вже воюють у зоні АТО, чи котрих планують призвати у армію. В цих листах тиражують панічні настрої. Цікаво прослідкувати адреси їхніх поширювачів. Вони іноді навіть не реєструються як українські громадяни. А тупо заходять із своїх сторінок, реєструються у українських групах і вкидають дезу. А їхня географія – це Курськ, Саратов, Ростов-на-Дону, Москва. Бо сподіваються, що хтось клюне і поширить їхню маячню далі. Скажімо, лише груп, що прив'язані до курортного Миргорода існує більше десяти. А груп, що асоційовані із Полтавою, набереться до двох десятків",– пояснює волонтер Григорій Діденко.

Говорить, це тисячі наших громадян у соціальних мережах області. То ж і активізувалися кремлівські сили. Бо розуміють, що четверта хвиля мобілізації, це ще один етап до створення професійної української армії.

Зараз ви читаєте новину «Ефесбешники на Полтавщині прагнуть зірвати мобілізацію - військовий комісар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути