середа, 17 серпня 2016 13:08

Двоє держслужбовців області оприлюднили електронні декларації

Двоє держслужбовців області оприлюднили електронні декларації

Свої електронні декларації подали двоє рядових чиновників з Вінниці - кандидат на посаду слідчого прокуратури та бухгалтер департаменту фінансів ОДА. Голови, заступники ОДА, облради, мерії - звітувати про свої статки наразі не поспішають, повідомляє "Інформаційна Вінниччина".

"Декларацію за 2015 рік зареєстрував Олег Броцький, який є кандидатом на посаду старшого слідчого в прокуратуру Вінницької області. За минулий рік він отримав дохід 97 тис. 332 грн., з них 44 тис. 182 - зарплата, все інше - пенсія. Також свої минулорічні доходи задекларував Андрій Дем'янчик, який працює заступником головного бухгалтера в департаменті фінансів Вінницької обласної державної адміністрації. Чиновник заробив за 2015 рік 55 тис. 465 грн." - йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні, 17 серпня, свої декларації подали 34 людини з усієї України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річну стипендію учениці профліцею привласнили педагоги

Нагадаємо, система електронного декларування державних службовців діє з 15 серпня на сайті Національного агентства запобігання корупції. Електронні декларації поділяються на чотири типи: щорічна, перед звільненням, після звільнення та кандидата на посаду. У звіті декларант має вказати ім'я, місце проживання, місце роботи, роботу за сумісництвом, членство в організаціях, інформацію про членів сім'ї та задекларувати свої корпоративні права, об'єкти нерухомості, об'єкти рухомого майна, цінні папери, нематеріальні активи, доходи свої і членів сім'ї, грошові активи, фінансові зобов'язання, видатки.

Зараз ви читаєте новину «Двоє держслужбовців області оприлюднили електронні декларації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути