четвер, 24 листопада 2016 16:07

Два роки тюрми отримала співучасниця вбивства студентки

Два роки тюрми отримала співучасниця вбивства студентки

На 2 роки позбавили волі Людмилу Куцак, співучасницю вбивства уманської студентки Анни Павленко. Вона допомогла своєму хлопцю продати крадену техніку та прикраси загиблої.

Повідомляють "Надзвичайні новини".

Куцак у суді на колінах благала прощення у батьків Анни Павленко. Суд оцінив розкаяння, як пом'якшувальну обставину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дні річки знайшли людей, які пів року тому зникли

"Це людина, з якою я жила під одним дахом. Не могла повірити, що він міг це зробити. Я боялася, що і мені щось зробить. Старалася зайвий раз не говорити і не питати. Не знала, на що спроможний. Сказав, що зробив 8 ударів ножем. Потім дізналася, що близько 20", - розповідає Людмила Куцак.

19-річну Анну Павленко, студентку Уманського педагогічного університету, тату-майстер Віталій Прокудін жорстоко вбив 4 січня цього року. Дівчина убивці першою дізналася про скоєне. Прокудін прийшов до неї в закривавленій куртці одразу після того. Додому також приніс сумки повні награбованої техніки і закривавлених прикрас. Людмилі Куцак хлопець розповів про вбивство і наказав готуватися до втечі.

Пара планувала поїхати в Одесу. Здали коштовності в ломбард і зняли квартиру в новому місті. Але через 2 дні їх затримали.

Людмила Куцак місяць буде на волі, поки не вступить в силу рішення суду. За цей час може його оскаржити.

Віталія Прокудіна засудили до довічного ув'язнення. Вирок винесли 10 листопада в апеляційному суді Черкаської області.

Зараз ви читаєте новину «Два роки тюрми отримала співучасниця вбивства студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі