пʼятниця, 12 серпня 2016 14:04

Детективи боротимуться із контрабандою на Західній Україні

Детективи боротимуться із контрабандою на Західній Україні

12 серпня у Львові відкрили територіальне управління Національного антикорупційного бюро України. Юрисдикція теруправління поширюється на вісім областей – Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Хмельницьку.

У штат Львівського управління наберуть 24 особи. Окрім директора і заступника директора, працюватиме ще шість працівників персоналу. Також буде 16 детективів. Зараз лише працює один. Ще тривають конкурси на незайняті посади. На одну посаду претендує 50-60 осіб.

Одним із пріоритетів роботи НАБУ у Західному регіоні буде питання боротьби з контрабандою.

"Львів найбільше прогресує в проукраїнських питань. Ми дуже покладаємося на свідомих громадян, на їхню допомогу. Західний регіон – це контрабанда і тому це буде один із пріоритетів для місцевих детективів", - каже директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

НАБУ єдиний орган, який має право розглядати анонімні звернення від громадян. В управлінні є навіть таємна громадська кімната, де свідка надійно захистять.

"Наша основна робота – це робота з громадянами, які прийдуть до нас і допоможуть викривати факти корупції серед високих посадовців. Якщо у вас посадовець вимагає кошти, то йдіть не за коштами, а у правоохоронні органи, зокрема у НАБУ", – каже директор Львівського теруправління Тарас Лопушанський.

Приймальня бюро працюватиме у Львові на вул. Коперника, 4.

Зараз ви читаєте новину «Детективи боротимуться із контрабандою на Західній Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути