понеділок, 15 вересня 2014 19:23

Дарт Вейдер і компанія йде в парламент

Дарт Вейдер і компанія йде в парламент

Інтернет-партія України на чолі із кіношним персонажем Дартом Вейдером йде у парламент. Про це кореспондент Gazeta.ua дізнався із соціальних мереж. Також про таке рішення свідчать численні біл-борди, які кіношні герої "Зіркових воєн" розвішують містом.

Крім уже відомого Вейдера, разом з ним на крісла народних депутатів претендують Степан Чуббака та магістр Йода.

Свою політичну програму кандидати поки що не розголошують. Викладають її на бордах короткими тезами - "Людина слова", "Не звірі - допоможемо".

"На відміну від інших кандидатів, ми не обіцяємо повернути Крим, перемогти корупцію, зупинити війну та покращити життя пересічного українця", -пише на своїй сторінці кандидат "із людським обличчям".

Нагадаємо, Дарт Вейдер (при народженні Віктор Шевченко, ім'я змінив 19 травня 2014 року в Оболонському РВ УМВС України міста Києва) подавав свої документи на пост глави держави на останніх президентських виборах. Тоді він обіцяв облаштувати електронні міста, провести кіберизацію ЖКГ, студентам WI-FI, дітям компютери, жінкам квіти. Також кандидат планував реалізувати соціальну програму "Киянам сало!", знищити шифер аби замінити його на металочерепицю та перенести Чорнобиль на 60 кілометрів подалі від столиці. Але ЦВК відмовила кандидату, так як він неправильно заповнив пакет документів.

Не пройшов "зірковий воїн" і на посаду мера Одеси.

Тепер на виборах до Верховної Ради, які відбудуться 26 жовтня, Вейдер об'єднав членів своєї Інтернет-партії під лаконічним гаслом "Идущие в парламент приветствуют тебя".

Зараз ви читаєте новину «Дарт Вейдер і компанія йде в парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути