четвер, 12 травня 2016 19:20

Чоловіку загрожує 3 роки тюрми через ковбасу

Чоловіку загрожує 3 роки тюрми через ковбасу

Вчора, 11 травня, на одному із м'ясокомбінатів затримали 59-річного крадія. Чоловік намагався вивести зі складу 44 палки ковбаси. Про це Gazeta.ua повідомила начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

"Увечері до чергової частини зателефонував директор підприємства й повідомив, що упіймав злодія. Поліція відразу виїхала на виклик. На місці з'ясували, що чоловіка на прохідній зупинила охорона та попросила показати салон машини. Під час огляду знайшли ковбасу без документів. Сказав, що везе в магазин, а документи забув", - розповідає Анна Олійник.

Крадене оцінюється на суму понад 2 800 гривень.

"Чоловік вже декілька років працював на підприємстві водієм. Кожного дня отримував товар по накладній та відвозив його до магазинів. Цього разу, певно, надіявся, що охорона пропустить без документів", - додає Олійник.

За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на срок до 3-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вкрав за ніч у сусіда 10 мішків зерна

Нагадаємо, у місті Гайсин під-час крадіжки ампул "Димедролу" затримали 36 річного чоловіка. Близько 18 години на пульт охорони надійшло сповіщення про злам дверей у аптеці Гайсинської лікарні. На місце охоронці приїхали за п'ять хвилин. У приміщенні побачили чоловіка, який виносив із аптеки 10 пачок з ліками. Коли злочинець зрозумів, що його впіймають, то почав тікати. Але правоохоронці не дали зловмиснику покинути приміщення аптеки та затримали його.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіку загрожує 3 роки тюрми через ковбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути